Spring naar inhoud

2023 in beeld

Tijdlijn

Kunstbende

Januari

Namens de kunstbende Groningen kwam Afra bij Break! op bezoek om met jeugd in gesprek te gaan over artistieke workshop mogelijkheden. Van multimedia, mode of theater tot podiumpresentatie en van alles daar tussenin. Er kwamen al leuke ideeën op tafel! 

Startbijeenkomst Summerfun

Januari

Kennismaking en weerzien op zaterdag 21 januari bij de startbijeenkomst van Summerfun. Er was een vrije inloop en Summerfun trakteerde op een kopje 'lettersoep'. Wethouder Ans Grimbergen kwam langs om het nieuwe thema te openen.

Gamenight

Februari

Vrijdagavond Gamenight bij Break!

Presentatie wijkagent: 'Snel, makkelijk geld?'

Maart

Wijkagent Gerjan geeft een presentatie over makkelijk geld verdienen en de risico's hiervan. En hij kookte ook nog 
eens voor én met de jeugd!

Nationale pannenkoekendag

Maart

Tijdens nationale pannenkoekendag zijn er samen met groep 7 van "CBS de Kern" uit Veendam heerlijk samen pannenkoeken gebakken en gegeten in Break! 

1e Jamsessie Break!

Maart

De eerste jamsessie samen met MDT (muziek-, dans-, theaterschool) Veendam is een feit!

Live chat

Mei

Tijdens de live-chat met politie, gemeente, BOA's, VNN en Jongerenwerk konden jongeren o.a. vragen stellen over drugs- en middelengebruik, online pesten en digitale uitbuiting. 

Week van de Jonge Mantelzorger

Juni

Van 1 t/m 7 juni was het de week van de jonge mantelzorger. Ook bij Break! werd er aandacht aan besteed.  

Graffiti workshop

Juli 2023

In samenwerking met Kunstbende Groningen was er op 20 juli een graffiti workshop in het jongerencentrum Break!. Het was een creatieve, gezellige middag!

Summerfun Fun&Go

Augustus 2023

Darten, basketballen, ringwerpen, dansen, bowlen, spelen en gewoon lekker spelen. Allemaal leuke dingen die gedaan werden tijdens Fun&Go dinsdagmiddag in de Spelerij dat georganiseerd werd door Summerfun & Zechstein Minerals. Het was een geslaagd feest waarbij zo'n 125 kinderen aanwezig waren.

Professor Propkop

September 2023

Met de voorstelling van Professor Propkop hebben wij de Summerfun Zomerweken op 3 september afgesloten. Deze voorstelling vond plaats in samenwerking met het Jakob Bruggemacentrum/JBC. 

"Was superleuk! Enorm gelachen!"

Jong&Oud Pubquiz

Oktober 2023

Gezellig een avondje met het hele gezin je kennis testen over van alles en nog wat in Halloween sferen. Het was weer een geslaagde Jong&Oud Pubquiz op 24 oktober.

Week van Respect

November 2023

Van 6 t/m 12 november was het de Week van Respect! Ook bij Break! werd er door de jongerenwerkers aandacht aan besteed.

VoorleesTV

December 2023

In samenwerking met ParkstadVeendam.nl hebben we 6 video's opgenomen om samen af te kunnen tellen naar pakjesavond. Tijdens het luisteren naar de verhalen kunnen de kinderen op letterjacht. We hebben hele leuke en enthousiaste reacties ontvangen van mama's en papa's, maar ook van opa's en oma's die regelmatig even inschakelden om samen met hun kleinkind(eren) naar een verhaal te luisteren.

Versie:
v6.2.34

Met iWink Report maak je professionele online publicaties. Publicaties die je online, in print en als PDF-download kunt aanbieden.

En daarmee voldoe je direct aan de WCAG-wetgeving rond digitale toegankelijkheid.

Eenvoudig, veilig en efficiënt.

Meer over iWink Report